HM Schilder - benut alle fiscale kansen

Ontdek wat we voor u kunnen doen

Lees verder

Onze diensten

Voor bedrijven

Bij HM Schilder BV zorgen wij voor overzicht. Een begrijpelijke opgave van de bedrijfskosten, maar ook van uw levensonderhoud.

Voor particulieren

HM Schilder kijkt niet alleen naar uw huidige financiële situatie, maar wordt ook gekeken naar de toekomst. Een goed advies is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke financiële planning.

Laatste nieuws

Startende ondernemer? Volg het webinar over belastingzaken

06-08-2020 | Belastingdienst Ondernemers

De Belastingdienst organiseert op 25 augustus 2020 een webinar voor startende ondernemers over belastingen en ondernemen.

Lees verder →
Compensatieregeling kosten eHerkenning

06-08-2020 | Belastingdienst Ondernemers

Doet u aangifte via Mijn Belastingdienst Zakelijk, het nieuwe portaal voor ondernemers? Dan hebt u DigiD of eHerkenning nodig om in te loggen. eHerkenning is niet gratis. Daarom komt er een compensatieregeling.

Lees verder →
Formulier 'Aanvraag uitstel aangifte erfbelasting 2020' beschikbaar in Mijn Belastingdienst

30-07-2020 | Belastingdienst Particulieren

Moet u aangifte erfbelasting doen voor een overlijden in 2020? En wilt u uitstel aanvragen voor het doen van deze aangifte? Dan kunt u vanaf nu gebruikmaken van het online formulier in Mijn Belastingdienst. Hiermee vraagt u 5 maanden uitstel aan.

Lees verder →

Over ons

HM Schilder wil uw gids én baken in een complexe financiële wereld zijn. Met daarbij uw financiële voordelen voorop. En dat op een hoogst onderscheidende manier t.o.v. andere administratiekantoren. Hoe wij dat doen? Surf thematisch verder en klik hier voor de verschillen t.o.v. andere kantoren of een online boekhoudpakket en ontdek de verschillen.

Betrouwbaar
Onafhankelijk
Kundig

Tevreden klanten vertellen

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


Velden met een * zijn verplicht
© 2020 HM Schilder B.V.