HM Schilder - benut alle fiscale kansen

Ontdek wat we voor u kunnen doen

Lees verder

Onze diensten

Voor bedrijven

Bij HM Schilder BV zorgen wij voor overzicht. Een begrijpelijke opgave van de bedrijfskosten, maar ook van uw levensonderhoud.

Voor particulieren

HM Schilder kijkt niet alleen naar uw huidige financiële situatie, maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Een goed advies is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke financiële planning.

Laatste nieuws

Bericht gekregen dat u toeslag over 2019 moet terugbetalen? Lees wat dit voor u betekent

Belastingdienst Particulieren, 16-10-2019

Hebt u een brief met een acceptgiro gekregen waarin staat dat u een toeslag moet terugbetalen over 2019? Dat komt doordat wij uw toeslag over 2019 opnieuw hebben berekend, bijvoorbeeld met een nieuw geschat inkomen.

Lees verder →
Apple's nieuwe MacOS Catalina 10.15 ondersteunt aantal aangiften niet

Belastingdienst Particulieren, 10-10-2019

Doet u via het oude portaal voor ondernemers aangifte loonheffingen (over 2019 of eerder), aangifte vennootschapsbelasting (over 2018 of eerder) of aangifte inkomstenbelasting (over 2014) met de Apple-versies? Met de laatste upgrade van het besturingssysteem naar macOS Catalina 10.15 kan dat niet meer. Dat geldt ook voor de aangifte inkomstenbelasting over 2014 voor particulieren en buitenlandse belastingplichtigen.

Lees verder →
Startersdag KVK op zaterdag 2 november

Belastingdienst Particulieren, 09-10-2019

Een eigen bedrijf beginnen? Kom dan op zaterdag 2 november naar de gratis Startersdag van de Kamer van Koophandel. Wilt u liever niet reizen? Geen probleem – online meedoen kan ook.

Lees verder →

Over ons

HM Schilder wil uw gids én baken in een complexe financiële wereld zijn. Met daarbij uw financiële voordelen voorop. En dat op een hoogst onderscheidende manier t.o.v. andere administratiekantoren. Hoe wij dat doen? Surf thematisch verder en klik hier voor de verschillen t.o.v. andere kantoren of een online boekhoudpakket en ontdek de verschillen.

Betrouwbaar
Onafhankelijk
Kundig
Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


Velden met een * zijn verplicht
© 2019 HM Schilder B.V.