HM Schilder - benut alle fiscale kansen

Winstmaximalisatie voor bedrijven

Veel ondernemers, met name zzp’ers, hopen maar dat het goed gaat met hun bedrijf. Ze hebben een mooi product of interessante dienst, hangen daar een verdienmodel aan en brengen het op de markt. Vervolgens kijken ze welke kosten ze daarvoor hebben gemaakt en welke winst er uiteindelijk overblijft. Als je echter écht serieuze winst wilt gaan maken is het belangrijk om niet de omzet en kosten voorop te zetten, maar de WINST. Bepaal vooraf de winst die je wilt behalen en koppel daar de omzet en de kosten aan die je hiervoor moet maken.

Klopt de puzzel niet? Ga dan dingen anders doen. Kijk bijvoorbeeld of je met minder kosten toch dezelfde omzet kunt behalen. Stel jezelf bij alle kosten die je maakt de vraag: “wat levert het mij op?” Of geef meer waarde aan je product of dienst zodat je een hogere prijs kunt vragen en de omzet verhoogt. Als je je winst vooropzet ga je anders denken, namelijk in mogelijkheden: hoe kan ik beter, slimmer en efficiënter ondernemen? Bij HM Schilder zijn we positief kritisch. Met 1 doel voor ogen: zo weinig mogelijk kosten en een zo hoog mogelijke winst – voor u. 

Toekomstbestendig maken van uw bedrijf

Met onze expertise verzorgen wij voor u een scherpe financiële analyse, strategisch advies over uw financiële organisatie en processen en begeleiding bij de uitvoering. Immers, het gaat óók over de toekomst van uw bedrijf.
Lees trouwens ook onze pagina’s ‘Advisering en Sturing’ + ‘Coaching’ die ook inzicht geeft in onze aanpak. 

HM Schilder helpt, begeleidt.  Met raad én daad.

Probeer ons maar uit! Letterlijk. Wij zijn aantoonbaar beter.
Kom eerst ‘ns langs voor een kennismakingsgesprek en u ervaart al direct het verschil in betrokkenheid. 

U bent van harte welkom! 

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


Velden met een * zijn verplicht
© 2020 HM Schilder B.V.