HM Schilder benut alle fiscale kansen

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Aangifte Inkomstenbelasting 2020?

Administratiekantoor H.M. Schilder BV is sterk in het verzorgen van fiscale aangiften voor particulieren, maar ook als u als ondernemer ondersteuning nodig hebt bij uw aangifte inkomstenbelasting, helpen we u graag verder op weg.

Slim aangifte doen voor 2020?

Onze belastingadviseurs checken uw situatie grondig, zo weten zij precies met welke aftrekposten u uw voordeel kunt behalen. Zo betaalt u nooit teveel.

Neem contact met ons op

 

Binnen 24-uur uw aangifte klaar.

Voor veel particulieren is het invullen van de aangifte een vervelende opgave. Onze belastingadviseurs behandelen uw aangifte dezelfde dag.

Tarief

Wij werken met vaste tarieven. De aangifte voor een alleenstaande bedraagt 60 euro, heeft u een fiscale partner dan komt er 15 euro bij. Dit is inclusief het aanvragen en/of wijzigen van toeslagen en voorlopige aanslagen/teruggaves. Bent u ondernemer? Dan maken wij graag een offerte voor u op maat.

Waarom H.M. Schilder BV?

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van particuliere belastingaangiftes. Uiteraard hebben wij voor het doen van uw aangifte een aantal gegevens van u nodig. U kunt bij ons zelf bepalen hoe u dit wilt aanleveren. Dit kan bijvoorbeeld per mail, per post of persoonlijk. Wij werken snel en efficiënt, zo wordt alles in een keer goed geregeld. Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze belastingadviseurs of klik op de chatknop rechtsonder op deze pagina.

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht
    © 2021 HM Schilder B.V.