HM Schilder benut alle fiscale kansen

Over ons

Wie is Administratiekantoor HM Schilder?

Laten we direct met de deur in huis vallen: bij HM Schilder doen we het anders. 

Maar wat houdt anders precies in? 

Allereerst: wat leuk dat je op onze website terechtgekomen bent, en met name op de ‘Over ons’-pagina. We vertellen je namelijk graag wie wij zij, wat we doen en waar wij voor staan. Ook leren we jou graag persoonlijk kennen, en dit is direct een van onze belangrijkste kernwaarden: een persoonlijke aanpak.

Ben jij op onze website terechtgekomen omdat je hulp bij je financiën wilt, maar zelf niet als nummer behandeld wilt worden? Ben je op zoek naar een laagdrempelige toenadering en persoonlijk contact en advies? 

Persoonlijke aanpak bij Administratiekantoor HM Schilder 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! HM Schilder is een kleinschalig maar uiterst professioneel administratiekantoor in Volendam. Met 6 werknemers – hbo-geschoold en een master in bedrijfsfinancieringen – onderscheiden wij ons ten opzichte van andere (grote) administratie- of accountantskantoren dankzij onze altijd persoonlijke aanpak. Wil je dit ook ervaren? 

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek met ons aan en ervaar zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bij HM Schilder heb je altijd een persoonlijk contactpersoon.

Neem contact met ons op

Vraag advies aan

HM Schilder wil jou helpen.

Als administratiekantoor met een hart voor financiën willen we jou begeleiden in je ‘financiële levensweg’: van je eerste baan of bedrijf tot aan je pensioen en verder.

Dit doen we door je op alle mogelijke manieren te ondersteunen en ontzorgen. Als klant moet je je werkelijk thuis voelen bij HM Schilder: loop dus gerust naar binnen bij twijfels of vragen en schroom niet om ons te bellen of appen na sluitingstijd. 

Advies op maat

Verzorging van je financiën dankzij advies op maat. Onze belastingadviseurs checken jouw situatie grondig, zodat ze precies weten waar en hoe voor jou het meeste voordeel te behalen valt. Door goed te luisteren en te kijken naar jouw algehele plaatje geven we persoonlijk advies en zorgen we dat je nooit te veel betaalt.

Of je nou alles wilt uitbesteden, juist zelf de regie in handen wilt houden of slechts wat begeleiding nodig hebt – HM Schilder helpt je!

Waar wij voor staan:
Bij HM Schilder staan we voor persoonlijk contact, deskundigheid, ontzorging, efficiency en betrouwbaarheid.

Wat wij doen:

In twee woorden samengevat: financiële begeleiding. Maar wat houdt dat precies in? Onder de noemer financiële begeleiding vallen onder andere:

 • Administratie
 • Advisering
 • Verzekeringen
 • Hypotheken
 • Pensioenen
 • Coaching
 • Cursussen

En dit voeren wij natuurlijk allemaal uit met onze persoonlijke aanpak, deskundigheid, ontzorging, efficiency en betrouwbaarheid.

Wat is het verschil tussen HM Schilder en een doorsnee administratiekantoor?

HM Schilder staat voor een persoonlijke aanpak. ‘Kan niet’ zul je bij ons dan ook niet vaak horen. Als klanten zelf al veel op orde hebben, vullen wij ze met alle liefde aan. Voor ons is iedere klant even belangrijk. 

Persoonlijk en vertrouwelijk 

Bij HM Schilder hebben we korte lijnen. Met onze persoonlijke aanpak willen we ons onderscheiden in de wereld van de ‘grijze muizen’. We kennen onze klanten allemaal bij naam. We houden het graag persoonlijk en toch vertrouwelijk, en dat willen we vooral blijven doen. Belangrijk: we zijn flexibel en in de online boekhoudwereld van alle markten thuis.

Het verschil met een online boekhoudpakket

De moderne boekhoudsoftware is prima. Niks mis mee. Echter: wat je met de informatie doet en vooral wat je eruit haalt, maakt het verschil. Heel vaak laat een ondernemer geld liggen als er alleen gebruik wordt gemaakt van software. Benut je met een online boekhoudpakket echt alle aftrekposten en fiscale constructies? Haal je alles uit je belastingaangifte wat erin zit?

Meer voor minder

Ons motto is: ‘Meer voor minder’. Dat houdt in dat voor ons elke klant belangrijk is. Wij zijn geen kantoor met openingstijden van 09.00 – 17.00 uur. Wij begrijpen dat veel vragen juist vaak pas na werktijd in je opkomen. Je mag ons dan gerust bellen of contact opnemen via WhatsApp.

Wij zijn een proactief administratiekantoor. Dat betekent dat wanneer we iets opmerken in je boekhouding waarvan we denken dat het meer kan opleveren (o.a. fiscaal) door het anders te doen, we direct contact met je opnemen om je hierover te informeren. Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk en besteden hier dan ook veel aandacht aan. Zo zijn we ooit begonnen en zo willen we ook altijd blijven werken. 

Wil je meer weten over ons en wat wij voor jou kunnen betekenen?

📞 0299-36 23 77

✉️ info@hmschilder.nl

Neem contact op

Vraag advies aan

Wat kun je van HM Schilder verwachten? 

Als administratiekantoor met een hart voor financiën ben je bij HM Schilder altijd verzekerd van:

 • Persoonlijk contact: een betrouwbaar contactpersoon die weet wat jij wilt en wat je nodig hebt.
 • Financiële begeleiding: onze professionals verzorgen jouw financiën van a tot z.
 • Ondersteuning tot volledige ontzorging; jij bepaalt! Van adviserende diensten tot een volledige (online) administratie.
Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


  Velden met een * zijn verplicht

  © 2024 HM Schilder B.V.