HM Schilder benut alle fiscale kansen

Over ons

Meer voor minder...

Laten we direct met de deur in huis vallen. Wij doen het anders. Maar dat had u vast al begrepen en hoogstwaarschijnlijk ook al gehoord.
Trouwens, voordat we verder gaan met alles wat wij u te bieden hebben en de opmerkelijke verschillen t.o.v. een ander administratie- of accountantskantoor; woorden zijn maar woorden. Het is daarom toch het beste dat u ervaart wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een persoonlijk gesprek. 

Eerst onszelf even voorstellen: 

HM Schilder BV is een klein(6 werknemers, H.B.O.-geschoold en een master in bedrijfsfinancieringen) maar uiterst professioneel administratiekantoor in Volendam.

WAT WIJ WILLEN:

Het begeleiden van onze klant in zijn/haar ‘financiële levensweg’(vanaf de 1e baan of firma tot en met overlijden), waarbij wij op alle mogelijke manieren ondersteunen en ontzorgen. De klant moet zich werkelijk thuisvoelen.

WAAR WIJ VOOR STAAN:

Deskundigheid, efficiency, ontzorgen, betrouwbaarheid

WAT WIJ DOEN:

Financiële begeleiding. Dat is een noemer van onder andere:

 • Administratie
 • Advisering
 • Verzekeringen
 • Hypotheken
 • Pensioenen
 • Coaching
 • Cursussen

Wat is het verschil tussen HM Schilder en een doorsnee administratiekantoor?

Bij HM Schilder hebben wij korte lijnen. “Kan niet” zult u bij ons dan ook niet vaak horen. Als klanten veel ‘op orde hebben’ vullen wij graag aan. Voor ons is iedere klant belangrijk. Ons kantoor is aan huis en dus laagdrempelig. Wij willen ons onderscheiden in de wereld van de “grijze muizen”. Wij kennen onze klanten allemaal bij naam. Wij houden ‘t graag persoonlijk en toch vertrouwelijk, en dat willen we vooral blijven doen.
Belangrijk: wij zijn flexibel en in de online boekhoudwereld van ALLE MARKTEN THUIS. Bij ons wordt elke actie niet 1:1 afgerekend, wat bij menig ander administratiekantoor wel het geval is….

Verschil met een online boekhoudpakket: de moderne boekhoudsoftware is prima. Niks mis mee. Echter: wat je met die informatie doet en vooral eruit haalt maakt het verschil. Meer dan vaak laat een ondernemer geld liggen als men alleen gebruik maakt van software, bijv. met de kleine ondernemers regeling(K.O.R.) en diverse aftrekposten dan wel fiscale constructies.
Klik trouwens hier voor meer uitleg omtrent het verschil tussen boekhoudsoftware en een kundig administratiekantoor en de meerwaarde van HM Schilder. 

Meer voor minder

Ons motto is: “Meer voor minder” dat houdt in dat voor ons elke klant belangrijk is. Wij zijn geen kantoor met openingstijden van 09.00 – 17.00 uur. Wij begrijpen dat uw vragen ook vaak pas na werktijd in u opkomen. U kunt ons dan gerust bellen of zelfs bereiken via WhatsApp.

Wij zijn een pro-actief administratiekantoor. Dat betekent dat als wij iets in uw boekhouding opmerken waarvan wij denken dat het u meer kan opleveren (o.a. fiscaal) door het anders te doen dan schromen wij ons niet om u hierover te informeren. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en besteden hier dan ook veel aandacht aan. Zo zijn we gestart en zo willen we ook blijven werken. Dat levert de grootste meerwaarde voor onze klanten op.

Zoals boven omschreven rekenen wij niet elke kleine actie, zoals overige administratiekantoren. Verder hanteren wij niet het consulttarief dat bij een accountantskantoor in rekening gebracht wordt, m.a.w. één telefoontje vandaag, morgen de rekening. Bij ons geldt: geen extra kosten voor vragen en advies zolang dit niet ‘de spuigaten’ uitloopt.

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


  Velden met een * zijn verplicht
  © 2021 HM Schilder B.V.