HM Schilder benut alle fiscale kansen

Coaching

Administratie en advies

Een veelvoorkomend probleem van de gemiddelde zzp’er is gebrek aan tijd, kennis en overzicht van de administratie. Als ondernemer werk je keihard. Door alle drukte en tijd die je in je eigen bedrijf stopt, blijft er weinig tijd over voor de administratie. Maar dan valt ineens die blauwe envelop op de mat. Je wist dat je achterliep, maar je hebt toch wel op tijd de btw afgedragen…? 

Je eigen ondernemerscoach bij HM Schilder

Bij HM Schilder helpt een ondernemerscoach je met alle randzaken van en voor je bedrijf. Ben jij een startende ondernemer of kun je als drukke zzp’er je online boekhouding simpelweg niet meer bijhouden? Heb je een eigen onderneming en ben je op zoek naar iemand die je bijstaat en voorziet van uitgebreid administratief advies? 

Onze coach voor ondernemers helpt je graag! Meer weten? Neem dan contact op en vraag naar ons speciale coachingtraject: van advies voor startende ondernemers tot zzp-coaching op lange termijn.

Ik heb een vraag

HM Schilder: coach voor ondernemers

Voor de meeste zzp’ers en ondernemers is de boekhouding/administratie niet het meest inspirerende klusje. Er zijn immers al zoveel andere dingen te doen: offertes maken, inkopen/verkopen, website bijhouden, marketing, opdrachten uitvoeren, facturen versturen… en iets met bonnetjes voor de btw. Wanneer je iets niet begrijpt of nog moet uitzoeken, kost dit veel tijd en energie, waardoor het vaak blijft liggen. Met een beetje pech zijn de (financiële) gevolgen niet te overzien (zie: Het belang van reserveringen). 

Als coach voor ondernemers creëren wij overzicht.
Bij HM Schilder helpen we je graag op weg met het creëren van overzicht, door middel van het opstarten en/of bijhouden van al jouw online administratie. Of je nou alles wilt uitbesteden, juist alles in eigen hand wilt houden of iets daar tussenin – wij coachen je in ieder proces! Met ons speciale advies voor ondernemers helpen we jou focussen op de dingen die echt belangrijk zijn: de groei van je bedrijf. 

Hulp bij je administratie – inzicht in al je (geld)zaken

Overzicht = inzicht. Als ondernemerscoach creëren wij overzicht. Dit doen we onder andere aan de hand van een begroting per maand, kwartaal, halfjaar én jaar. Zo krijg je inzicht in al je inkomsten en uitgaven op een rij, zowel zakelijk als privé, zodat je weet wat er gemiddeld uitgaat én wat er maandelijks minimaal moet binnenkomen. 

Het belang van reserveringen 

Een goede administratie is cruciaal voor een gezonde onderneming. Een hoge bruto omzet is natuurlijk leuk, maar echt belangrijk is datgene wat er na het betalen van alle bedrijfskosten en reserveringen (o.a. btw en belastingaangiften) overblijft. Daarbij dient rekening gehouden te worden met ‘de mindere maanden’ – maanden waarin minder wordt verdiend dan vooraf ingecalculeerd. En ja, soms blijft er dan bij een bruto omzet van bijvoorbeeld € 60.000,- onder aan de streep een schamele € 10.000,- over. 

Het belang van een businesscoach

Voorkom onaangename verrassingen met behulp van een opgeleide businesscoach. Als administratiekantoor zijn we bij HM Schilder dagelijks bezig met de boekhouding van diverse startende ondernemers, zzp’ers of mkb’ers, ieder met hun eigen unieke totaalplaatje. Onze businesscoach kan jou daarom precies op het juiste moment informeren en bijsturen zodat ook jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Zien we bijvoorbeeld een toename in uitstaande facturen, achterstand in betalingen en/of ontvangsten of oplopende voorraadkosten? HM Schilder handelt proactief en gaat hierover direct een gesprek aan. We geven advies met betrekking tot financiële en fiscale risico’s zodat jij het maximale uit jouw onderneming kunt halen. 

Met onze persoonlijke aanpak nemen we jouw gehele situatie grondig door en zorgen we voor een begrijpelijke opgave van zowel je bedrijfskosten als je levensonderhoud. Via een coachingtraject – eenmalig of op lange termijn – kun je beter en geruster je eigen onderneming runnen, zonder je zorgen te maken over ingewikkelde administratie of addertjes onder het gras. 

Blijf plezier houden in het ondernemen met behulp van HM Schilder

HM Schilder helpt en begeleidt ondernemers. Probeer ons maar eens uit! Kom vrijblijvend langs voor een eerste kennismakingsgesprek en ervaar direct het verschil in betrokkenheid. 

Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten? 

📞 0299-36 23 77

✉️ info@hmschilder.nl

Neem contact op

Vraag advies aan

Jouw administratie bij HM Schilder

HM Schilder BV is een administratiekantoor gevestigd in Volendam. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je met je online boekhouding. In hoeverre we je bijstaan is geheel aan jou! Wij bieden ondersteuning, leveren adviserende diensten maar kunnen ook jouw gehele boekhouding uit handen nemen, zodat jij je geheel kunt focussen op je eigen onderneming.

Wat kun je van HM Schilder verwachten? 

Als onderneming met een hart voor administratie ben je bij HM Schilder altijd verzekerd van:

  • Persoonlijk contact: een betrouwbaar contactpersoon die weet wat jij wilt en wat jouw specifieke onderneming nodig heeft.
  • Financiële begeleiding: onze professionals verzorgen jouw administratie van a tot z.
  • Ondersteuning tot volledige ontzorging; jij bepaalt! Van adviserende diensten en coaching tot volledige online administratie.
Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht

    © 2024 HM Schilder B.V.