HM Schilder benut alle fiscale kansen

Advies en sturing

Op elke website en iedere folder van iedere accountant of administratiekantoor staat dat men ADVISEERT. Naast het onderscheid in betrokkenheid(lees: het ingaan op u en en uw bedrijf) : waar zit het verschil als wij van HM Schilder dat doen? 

Onze definitie van een standaardadvies door een accountant of administratiekantoor 

Laten we beginnen met onze definitie van ‘KWALITEIT’: Kwaliteit is datgene wat de klant ervan verwacht. Zo is er ‘Kwaliteit, die moet’, ‘Kwaliteit, die hoort’ en ‘Kwaliteit, die kan’. 

Is het signaleren van een mogelijkheid om bijvoorbeeld een fiscale besparing in de BTW, VpB of IB te kunnen realiseren een ‘kwaliteit die kan’ of een ‘kwaliteit, die hoort’? Wij neigen naar het laatste. Omdat dit van ons simpelweg verwacht wordt. 

Maar dan het volgende . Een accountant(door uw ogen gezien) monitort de financiële positie van zijn klant en constateert: toename uitstaande facturen, achterstand in betalingen en ontvangsten, oplopende voorraadkosten. Accountant gaat hierover gesprek aan. Advies of ‘kwaliteit, die hoort’ – als administratiekantoor? Wij neigen wederom naar het laatste. Omdat wij HM Schilder BV zijn.

Neem contact met ons op

 

Nog meer voorbeelden van advies, zoals wij vinden dat deze gegeven moet worden 

  • Advies met betrekking tot de financiële en fiscale risico’s van de ondernemer en de onderneming beter te kunnen beheersen.
  • Een variant op deze situatie. Een gezond groeiend bedrijf vraagt aan zijn accountant om zijn financiële positie te monitoren. Scheelt hem het in dienst nemen van een extra administratieve kracht. De accountant monitort dagelijkse transacties, voorraadbeheersing, verkoop- en inkooptransacties, bezettingsgraden, vermogenskosten. Advies? Ja, bij ons wel. Maar misschien moeten we het anders noemen: sturing / financiële begeleiding.

U merkt wel. Waar een accountant de standaarddiensten opklopt en waar een administratiekantoor hier vaak afstand van neemt(lees: niet doet), ziet HM Schilder BV een advies voor u als ‘normaal’. Want ‘t gaat om u en uw bedrijf. 

HM Schilder helpt, begeleidt.  Met raad én daad.

Probeer ons maar uit! Letterlijk. Wij zijn aantoonbaar beter.
Kom eerst ‘ns langs voor een kennismakingsgesprek en u ervaart al direct het verschil in betrokkenheid. 

U bent van harte welkom! 

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht

    © 2024 HM Schilder B.V.