HM Schilder benut alle fiscale kansen

Onze diensten

Administratiekantoor HM Schilder 

Wie zijn wij en wat doen wij? Maak kennis met HM Schilder en lees alles over onze diensten.

HM Schilder is een administratiekantoor gevestigd in Volendam. Met onze jarenlange ervaring zijn wij jouw persoonlijke gids en baken en begeleiden we jou in je financiële levensweg: van je eerste baan of bedrijf tot aan je pensioen en verder. 

Hoe wij dat doen? Door middel van onze persoonlijke aanpak ondersteunen, begeleiden en ontzorgen we je op de manier die het beste bij jou pas. Persoonlijk en toch vertrouwelijk.

In hoeverre we je bijstaan is geheel aan jou! Wij bieden ondersteuning, leveren adviserende diensten, maar kunnen ook jouw gehele boekhouding uit handen nemen.

Onze diensten

Wat wij doen? Wat wij doen is simpel in twee woorden samen te vatten: financiële begeleiding. Maar er is natuurlijk veel meer. Onder de praktische noemer financiële begeleiding vallen onder andere:

Dit voeren wij allemaal uit aan de hand van onze persoonlijke aanpak; altijd met deskundigheid, efficiency en betrouwbaarheid. 

Ons doel: jou helpen en ontzorgen.

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met hun volledige administratie. Maar het komt ook regelmatig voor dat de persoon in kwestie de regie graag zelf in handen houdt en veel zaken zelf al op de rit heeft. Dat is natuurlijk geen probleem! Wij zijn graag jouw tweede paar ogen en zorgen ervoor dat jij nooit voor vervelende (financiële) verrassingen komt te staan. 

HM Schilder staat voor kwaliteit

HM Schilder staat voor kwaliteit. Dit is geen losse kreet, maar een kernwaarde die wij in ons dagelijkse proces nastreven. Hoe wij dit doen? Als proactief administratiekantoor kijken we altijd naar de beste mogelijkheden voor jou. Hoe kan jij als particulier geld besparen of als ondernemer het meeste uit je bedrijf halen? 

Wij leveren de kwaliteit die bij een administratiekantoor hoort. Merken we bijvoorbeeld een toename in uitstaande facturen, een achterstand in betalingen/ontvangsten of oplopende voorraadkosten? Dan gaan onze accountants direct een gesprek aan zodat we op tijd kunnen bijsturen voor het meest gunstige resultaat. 

Wil je meer weten over ons en wat wij voor jou kunnen betekenen?

📞 0299-36 23 77

✉️ info@hmschilder.nl

Neem contact op

Vraag advies aan

Wat kun je van HM Schilder verwachten? 

Als administratiekantoor met een hart voor financiën ben je bij HM Schilder altijd verzekerd van:

  • Persoonlijk contact: een betrouwbaar contactpersoon die weet wat jij wilt en wat je nodig hebt.
  • Financiële begeleiding: onze professionals verzorgen jouw financiën van a tot z.
  • Ondersteuning tot volledige ontzorging; jij bepaalt! Van adviserende diensten tot een volledige (online) administratie.
Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht

    © 2024 HM Schilder B.V.