HM Schilder benut alle fiscale kansen

Administratie

Een goede administratie is cruciaal voor een gezonde onderneming. Maar als startende ondernemer, zzp’er of mkb’er zie je soms alle administratieve bijzaken even niet meer zitten. En zeg nou zelf: een eigen onderneming is al druk genoeg!

Online administratie

‘Je eigen administratie bijhouden is nog nooit zo makkelijk geweest’ – een kreet die je vandaag de dag steeds vaker hoort. En dat klopt ook wel, gezien de vele online boekhoudsoftware, online boekhoudpakketten en toebehorende handige instructievideo’s. 

Maar wat als cijfers gewoon echt niet jouw ding zijn? Is de tijd die je kwijt bent aan jouw online administratie het dan waard? En wat zijn de consequenties wanneer je belangrijke fiscale aftrekposten vergeet? 

HM Schilder helpt!

Ben jij een startende ondernemer of kun je als drukke zzp’er je online boekhouding simpelweg niet meer bijhouden? Bij HM Schilder helpen wij je graag op weg met het opstarten en/of bijhouden van al jouw online administratie. 

Of je nou alles wilt uitbesteden, juist alles in eigen hand wilt houden of iets daar tussenin – wij helpen je!

Meer weten? 

Bij HM Schilder heb je altijd een persoonlijk contactpersoon.

 

Neem contact op

Vraag advies aan

 

Jouw administratie bij HM Schilder

HM Schilder BV is een administratiekantoor gevestigd in Volendam. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je met je online boekhouding. In hoeverre we je bijstaan is geheel aan jou! Wij bieden ondersteuning, leveren adviserende diensten maar kunnen ook jouw gehele boekhouding uit handen nemen, zodat jij je geheel kunt focussen op je eigen onderneming.

Wat kun je van HM Schilder verwachten? 

Als kleine onderneming met een hart voor administratie ben je bij HM Schilder altijd verzekerd van:

  • Persoonlijk contact: een betrouwbaar contactpersoon die weet wat jij wilt en wat jouw specifieke onderneming nodig heeft.
  • Financiële begeleiding: onze professionals verzorgen jouw administratie van a tot z.
  • Ondersteuning tot volledige ontzorging; jij bepaalt! Van adviserende diensten tot volledige online administratie.
Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht

    © 2024 HM Schilder B.V.