HM Schilder benut alle fiscale kansen

Aangifte Inkomstenbelasting 2019

Aangifte Inkomstenbelasting 2019?

Administratiekantoor H.M. Schilder BV is sterk in het verzorgen van fiscale aangiften voor particulieren, maar ook als u als ondernemer ondersteuning nodig hebt bij uw aangifte inkomstenbelasting, helpen we u graag verder op weg.

Het is belangrijk om vóór het doen van uw belastingaangifte 2019 uw administratie op orde te hebben, zodat we precies weten welke aftrekposten we kunnen opvoeren en hoe u deze zo slim mogelijk tussen u en uw fiscale partner kunt verdelen.

Slim aangifte doen voor 2019?

Onze belastingadviseurs checken uw situatie grondig, zo weten zij precies met welke aftrekposten u uw voordeel kunt behalen. Zo betaalt u nooit teveel.

Neem contact met ons op

 

Binnen 24-uur uw aangifte klaar.

Voor veel particulieren is het invullen van de aangifte een vervelende opgave. Onze belastingadviseurs behandelen uw aangifte dezelfde dag.

Tarief

Wij werken met vaste tarieven. De aangifte voor een alleenstaande bedraagt 60 euro, heeft u een fiscale partner dan komt er 15 euro bij. Dit is inclusief het aanvragen en/of wijzigen van toeslagen en voorlopige aanslagen/teruggaves. Bent u ondernemer? Dan maken wij graag een offerte voor u op maat.

Waarom H.M. Schilder BV?

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van particuliere belastingaangiftes. Wij werken snel, efficiënt, en kunnen snel bepalen welke aftrekposten er op uw situatie van toepassing zijn. Daarnaast kunt u altijd met al uw vragen bij onze adviseurs terecht.

Uiteraard hebben wij voor het doen van uw aangifte een aantal gegevens van u nodig. U kunt bij ons zelf bepalen hoe u dit wilt aanleveren. Dit kan bijvoorbeeld per mail, per post of persoonlijk.

Wij werken snel en efficiënt, zo wordt alles in een keer goed geregeld.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze belastingadviseurs.

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht
    © 2021 HM Schilder B.V.