HM Schilder benut alle fiscale kansen

Aangifte Inkomstenbelasting 2023

Aangifte Inkomstenbelasting 2023?

Het einde van het jaar zit erop; de feestdagen zijn achter de rug, de koude maand januari begint en de goede voornemens gaan van start. Met frisse moed ga je beginnen aan het nieuwe jaar! 

Maar bij de start van 2024 komt langzamerhand ook de aangifte inkomstenbelasting 2023 weer om het hoekje kijken. Iets waar veel mensen tegenop zien, want hoe zat het ook alweer precies? 

Slim aangifte doen over 2023

Bij Administratiekantoor HM Schilder helpen we graag op weg met je aangifte over 2023. Onze belastingadviseurs checken je situatie grondig, zodat ze precies weten met welke aftrekposten het meeste voordeel te behalen valt. Zo betaal je nooit te veel! 

Aangifte inkomstenbelasting particulieren

Bij Administratiekantoor HM Schilder helpen we graag op weg met je aangifte over 2023. Onze belastingadviseurs checken je situatie grondig, zodat ze precies weten met welke aftrekposten het meeste voordeel te behalen valt. Zo betaal je nooit te veel! 

HM Schilder helpt!

HM Schilder is niet alleen sterk in het verzorgen van fiscale aangiften voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Of je nou alles wilt uitbesteden, juist zelf de regie in handen wilt houden of slechts wat begeleiding nodig hebt – wij helpen je! 

HM Schilder ondersteunt particulieren bij diverse fiscale aangiften, waaronder de particuliere belastingaangiftes.

Meer weten? 

Bij HM Schilder heb je altijd een persoonlijk contactpersoon.

Neem contact met ons op

Wanneer moet je als particulier inkomstenbelastingaangifte doen?

De brief valt op de mat: het is weer tijd voor belastingaangifte. Maar wanneer moet je als particulier eigenlijk aangifte inkomstenbelasting doen? 

Wanneer je een aangiftebrief van de Belastingdienst krijgt waarin staat dat je aangifte inkomstenbelasting 2022 moet doen, ben je verplicht om aangifte te doen. Via de website van de belastingdienst kun je online aangifte doen. 

Maar ook als je geen brief hebt gekregen, kan het zo zijn dat het verstandig is om belastingaangifte te doen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je vermogen of verschillende aftrekposten. Vaak kun je door het doen van belastingaangifte juíst geld terugkrijgen van de Belastingdienst. En wie wil dat nou niet? 

Aangifte inkomstenbelasting – wanneer? 

Heb je géén brief gehad waarin staat dat je inkomstenbelastingaangifte moet doen?
Dan kun je dit tot 5 jaar terug doen. In 2024 kun je dus nog aangifte doen over 2019.

Heb je wel een brief ontvangen waarin staat dat je inkomstenbelastingaangifte moet doen?
Doe dan je belastingaangifte vóór 8 mei. Wanneer je te laat bent, kun je een boete krijgen. 

Je inkomstenbelastingaangifte uitbesteden – binnen 24 uur je aangifte klaar.

Voor veel particulieren is het invullen van de aangifte een vervelende opgave. Bij HM Schilder behandelen onze belastingadviseurs je aangifte nog dezelfde dag.

Tarief belastingaangifte 2023
Wij werken met vaste tarieven. Voor de belastingaangifte van een alleenstaande rekenen we € 84,95. Heb je een fiscale partner? Dan komt er 15 euro bij. Dit is inclusief het aanvragen en/of wijzigen van toeslagen en voorlopige aanslagen/teruggaves. 

Ben je ondernemer? Dan maken wij graag een offerte op maat.

Waarom H.M. Schilder BV?
H.M. Schilder BV is een administratiekantoor gevestigd in Volendam. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van particuliere belastingaangiftes. 

Voor het doen van je belastingaangifte 2023 hebben we uiteraard een aantal gegevens van je nodig. Hoe je deze aanlevert, is volledig aan jou. Dit kan bijvoorbeeld per mail, per post of persoonlijk. Wij werken snel en efficiënt; zo wordt alles in één keer goed geregeld. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze belastingadviseurs of klik op de chatknop rechtsonder op deze pagina.

📞 0299-36 23 77

✉️ info@hmschilder.nl

Neem contact op

Vraag advies aan

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht

    © 2024 HM Schilder B.V.