HM Schilder benut alle fiscale kansen

Boekhoud Gemak

Compleet online boekhouden op maat voor ondernemers. Met Boekhoud Gemak heb je alles onder controle!

Met de boekhoudsoftware van Boekhoud Gemak brengen wij het hele boekhoudproces terug tot een aantal eenvoudige basishandelingen waardoor uw administratie altijd op orde is! Via een eigen inlog heb je toegang tot al jouw gegevens. In één overzicht zie je wat je nog moet betalen, wat je nog moet ontvangen en wat jouw saldo en winst is. En dat allemaal zonder zelf te boekhouden.

Slim, snel en makkelijk samenwerken met Boekhoud Gemak

  • Automatiseren van standaard werk waardoor er meer tijd overblijft voor de uitzonderingen.
  • Basecone: nooit meer op zoek naar bonnetjes en facturen omdat je deze direct digitaliseert en in de administratie verwerkt.
  • Met de bankenkoppeling kun je het afhandelen en matchen van inkoopfacturen en bonnetjes met bankafschriften steeds verder automatiseren.
  • Integratie met Fiscaal Gemak en Rapportage Gemak betekent dat je met één druk op de knop gegevens uit de boekhouding doorzet voor hergebruik in aangifte en jaarrekening.
  • Dashboards geven je en jouw klant het gevoel van controle – in één oogopslag alle stuurinformatie die je bovendien naar eigen wens kunt filteren.

Wil je graag meer informatie over dit boekhoudpakket, neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag meer.

Neem contact met ons op

 

Welke pakketten voor online boekhouden hebben wij nog meer?


Administratiekantoor HM Schilder BV denkt natuurlijk aan meer. Daarom hebben wij ook andere softwarepakketten voor online boekhouden. Klik onderstaand op de links en ontdek de onderlinge verschillen ten opzicht van Boekhoud Gemak:

online boekhoudpakket van Jortt

online boekhoudpakket van Moneybird

online boekhoudpakket van e-boekhouden.nl

Wil je advies of dat HM Schilder BV deels jouw boekhouding toch doet?

Als dit je allemaal teveel wordt, dan helpen wij je graag om een en ander verder uit te leggen.
Wij kunnen ons voorstellen dat jij je liever bezig houdt met uw eigen specialiteit en dat een toegewijd administratiekantoor bepaalde administratieve klussen uitvoert of de balans en winst-&verliesverliesrekening/jaarrekening opstelt en vanuit deze gegevens de belastingaangiften opstelt. Neem dan eens contact op met ons. Wij werken met veel plezier samen met vele ondernemers in Noord-Holland, die op deze wijze eenvoudig hun administratie en facturering online en netjes geordend bij willen houden.

 

Altijd van harte welkom!

 

 

Neem contact met ons op

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht

    © 2024 HM Schilder B.V.