HM Schilder benut alle fiscale kansen

Online Boekhouden Jortt

Administratiekantoor HM Schilder BV is, naast de pakketten voor online boekhouden van Moneybird en Unit4 ook officieel partner van de boekhoudsoftwareleverancier Jortt.
Jortt – Ondernemer Gericht Boekhouden™ biedt ondernemers een unieke methode waarmee zij eenvoudig, snel en efficiënt hun administratie kunnen verwerken. Compleet financieel inzicht, in begrijpelijke taal:

Waar staat het Ondernemer Gericht Online Boekhouden met Jortt voor?

Het programma werkt niet met de balansboekhoudmethode, maar volgens de unieke ‘Ondernemer Gericht Boekhouden’ methode. Deze methode met geavanceerde techniek is van begin af aan opnieuw ontworpen en gebaseerd op de dagelijkse praktijk van de ondernemer. Concrete en begrijpelijke zaken als de digitale bankafschriften en de verstuurde facturen zijn de belangrijkste vertrekpunten.

Met online boekhouden vanuit Jortt heeft u overal en altijd direct inzicht

Het online boekhoudpakket zorgt dat de ondernemer in één oogopslag inzicht heeft in zijn actuele financiële situatie. De winst of het verlies over een bepaalde periode is realtime te zien. Het toont geen ellenlange opsommingen van cijfers, maar duidelijke grafieken en afbeeldingen die direct de stand van zaken weergeven. Jortt geeft alle ‘need-to-know’ informatie in begrijpelijke taal, zonder jargon. Jortt geeft de ondernemer realtime informatie over de hoogte van de aankomende BTW-betaling. Zodat de ondernemer ruim van tevoren weet waar hij of zij aan toe is. Dat voorkomt onaangename verrassingen.

*Waarom Jortt voor gratis factureren vanuit het online boekhouden?

  • Factuur met eigen logo
  • Eigen achtergrond gebruiken
  • Je kunt alle teksten naar eigen inzicht wijzigen
  • Naast gratis factureren ook gratis offertes maken
Prijs en beschikbaarheid van deze software voor online boekhouden

Er zijn drie varianten: ‘Gratis’, ‘Compleet’ en ‘Plus’.  Met het ‘Gratis’ pakket maak je gratis onbeperkt professionele digitale facturen. Compleet bevat naast alle functionaliteit van Jortt Gratis ook de complete boekhoudfunctionaliteit. Het Pluspakket staat voor ‘sit back and relax’. Klik hier voor alle lage tarieven en specifieke uitleg over deze praktische software voor online boekhouden. Alle diensten zijn per maand opzegbaar en hebben een 100% tevredenheidsgarantie.

Welke pakketten voor online boekhouden hebben wij nog meer voor u?

Administratiekantoor HM Schilder BV denkt natuurlijk aan meer. Daarom hebben wij ook andere softwarepakketten voor online boekhouden voor u. Klik onderstaand op de links en ontdek de onderlinge verschillen ten opzicht van Jortt:

online boekhoudpakket Boekhoud Gemak

online boekhoudpakket van Moneybird

Wilt u advies of dat HM Schilder BV deels uw boekhouden toch doet?

Als dit u allemaal teveel wordt, dan helpen wij u graag om een en ander verder uit te leggen.
Wij kunnen ons voorstellen dat u zich liever bezig houdt met uw eigen specialiteit en dat een toegewijd administratiekantoor bepaalde administratieve klussen uitvoert of de balans en winst-&verliesverliesrekening/jaarrekening opstelt en vanuit deze gegevens de belastingaangiften opstelt. Neem dan eens contact op met ons. Wij werken met veel plezier samen met vele ondernemers in Noord-Holland, die op deze wijze eenvoudig hun administratie en facturering online en netjes geordend bij willen houden.

Altijd van harte welkom!

 

Neem contact met ons op

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht
    © 2021 HM Schilder B.V.