HM Schilder benut alle fiscale kansen

Online boekhouden Moneybird

 

Online boekhouden met Moneybird biedt uitkomst voor de zzp’-er of kleine ondernemers.

                                                       

Lamlendig van het maken van facturen in Excel of in Word? Zeker voor kleinere ondernemers en ZZP-ers kun het online boekhouden met Moneybird dan uitkomst bieden. Moneybird is als boekhoudpakket erg gericht op de gebruiksvriendelijkheid, waardoor je eenvoudig en snel facturen kunt maken. Daarnaast biedt dit boekhoudprogramma ook de mogelijkheid om je bonnetjes en inkoopfacturen online op te slaan.


Als bekend administratiekantoor in Noord-Holland hebben wij onze werkwijzen optimaal gedigitaliseerd. HM Schilder BV biedt dit pakket voor online boekhouden aan, overigens werken wij ook met andere programma’s als Unit4 ,Jortt, EZ-boekhouden, Moneymonk, Exact etc. (zie korte informatie onderin deze pagina).

Waar staat online boekhouden met Moneybird voor?

Moneybird doet wat het belooft. Dit programma voor online boekhouden is er voor iedereen en kleine ondernemers kiezen ervoor om dat het snel is én gebruiksvriendelijk werkt. Je maakt in een handomdraai offertes en facturen. Inkomende documenten kun je via mobiele telefoon of computer verwerken. Het boekhoudpakket geeft 24/7 inzicht en stelt financiëlediverse rapportages op. Je facturen kunt je qua uiterlijk zelf aanpassen. De gebruiksvriendelijkheid en -ervaring is erg goed. Mocht je er technisch meer uit willen halen, dan zou je Moneybird aan kunnen laten sluiten op je eigen systemen voor online boekhouden.

Sinds een aantal jaar is HM Schilder BV officieel Moneybird-partner. U kunt ons de mogelijkheid geven om mee te kijken in uw administratie, waardoor onze ondersteuning precies kan aansluiten op uw situatie en boekhoudkundige kennis.

Het online boekhoudsoftware van Moneybird gratis uitproberen

Enthousiast geworden? Via HM Schilder BV kun je Moneybird extra lang gratis uitproberen. Normaal is de proefperiode 60 dagen, maar via ons kantoor wordt dit verdubbeld naar maar liefst 120 dagen! Zo kun je in alle rust ontdekken of Moneybird bij je past. Aanmelden voor de proefperiode kun je hier doen.

 

Welke pakketten voor online boekhouden hebben wij nog meer?

Administratiekantoor HM Schilder BV denkt natuurlijk aan meer. Daarom hebben wij ook andere softwarepakketten voor online boekhouden. Klik onderstaand op de links en ontdek de onderlinge verschillen ten opzichte van Moneybird:

online boekhoudpakket van Jortt

online boekhoudpakket Boekhoud Gemak

online boekhoudpakket van e-Boekhouden.nl

Advies, boekhouding uitbesteden, of juist een combinatie van beiden?


Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder op weg! Wij kunnen ons voorstellen dat jij je liever bezig houdt met ondernemen en dat een toegewijd administratiekantoor bepaalde taken uit handen neemt. Op deze manier werken wij met veel plezier samen met vele ondernemers in heel Nederland.

 

Altijd van harte welkom!

 

Neem contact met ons op

Bel ons

0299 - 36 23 77

Mail ons

info@hmschilder.nl

Ons kantoor

Boezelgracht 17
1132 PE Volendam


    Velden met een * zijn verplicht

    © 2024 HM Schilder B.V.